Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?

Eğer SGK’lıysanız özel hastanelerde hiçbir ücret ödemeden tedavi ve muayene ihtiyaçlarınızı karşılamanız tamamlayıcı sağlık sigortası ile mümkün. Tam tamına bir hizmet alabileceğiniz tamamlayıcı sağlık sigortası ile ayakta ve yatarak tedavilerinizin %100’ü anlaşmalı olduğunuz sigorta şirketi tarafından karşılanır.

Size en uygun tamamlayıcı sağlık sigortasına bir tıkla ulaşabileceğiniz esigorta.com’da, istediğiniz poliçe detaylarına yönelik bir arama gerçekleşir. Bu doğrultuda, seçtiğiniz sigorta şirketinin poliçe kapsamına göre bir tercih yapar ve güvencenizi belirlediğiniz bir teminat altında edinirsiniz. Böylece anlaşmalı olduğunuz sigorta şirketinin, anlaşmalı olduğu özel hastanelerde ekstra hiçbir ücret ödemeden SGK farkını kapatırsınız.

Tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsar?

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bir kısmı karşılanan tedavi ya da muayene giderlerinizi tamamlayacabileceğiniz bu sigorta ile tıbbi müdahaleler, laboratuvar, görüntüleme, fizik tedavi ya da ileri tanı yöntemleri gibi seçenekler de poliçenizin dahilinde sunulur. Cerrahi ve dahili yatışlar, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, koroner anjiyografi, küçük müdahale giderleri, standart tek kişilik oda, yemek ve bir adet refakatçi gibi artılar da tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamı altında bulunur.

Tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanmak için yaşınız, sigorta şirketlerine göre çeşitlilik gösterir. Alt sınır bulunmayan sistemde; sigorta şirketine göre 55, 60 ya da 65 yaşına kadar bu güvenceden yararlanabilirsiniz.

Poliçenizden nasıl faydalanırsınız?

Sistemde size özel olarak sıralanan tekliflerden birini seçtiniz ve tamamlayıcı sağlık sigortanıza ulaştınız. Peki bir tıkla esigorta.com’dan edindiğiniz tamamlayıcı sağlık sigortanızı nasıl kullanırsınız? Öncelikle hizmetten yararlanmak için gideceğiniz özel hastane SGK ile anlaşması olmalıdır. SGK ile anlaşmalı olan hastanenin, seçtiğiniz sigorta şirketiyle anlaşması bulunması ve muayene olduğunuz doktorun da anlaşmalı olması  gereken maddeler arasındadır. Talepte bulunduğunuz tedavinin sigorta poliçenizi edinmeden önce ortaya çıkmamış olması ve tedavi gerektiren durumun poliçenizin kapsamı altında bulunması da teminattan faydalanabilmeniz için şarttır.

Poliçe fiyatları nasıl belirlenir?

Sigorta satın almak istediğinizde yaşınız, bulunduğunuz şehir, poliçenin kapsamı ve teminatları dikkate alınarak fiyatlandırılır. Sigorta şirketlerine göre farklılık gösteren fiyatlar, esigorta.com’da size en uygun tekliflerle bir tıkla karşınıza çıkar.

Tamamlayıcı sağlık sigortası süresi ne kadardır?

Tüm sigorta türlerinde olduğu gibi tamamlayıcı sağlık sigortasının da geçerlilik süresi 365 gündür. Teminattan memnun kalıp devam etmek istemeniz halinde bir yıl süreyle uzatma gerçekleştirebilirsiniz.

Özel hastanelerde SGK ücret farklarını düşünmeden tedavi ya da muayene olmak için esigorta.com’un size özel dünyasında bir tıkla tamamlayıcı sağlık sigortanıza ulaşmak çok kolay.

Peki bir tıkla tamamlayıcı sağlık sigortanızı nasıl alırsınız?

Esigorta.com’a gelerek bilgilerinizi tamamlar, çıkan seçeneklerden istediğiniz teklifi seçer, peşin ya da taksitli ödeme seçenekleriyle satın alırsınız. Üstelik kredi kartı bilgileriniz esigorta.com’un size özel dünyasında hep güvende kalır. Son olarak poliçenizi aldıktan sonra e-posta yoluyla kendinize gönderebilirsiniz. Tamamlayıcı sağlık sigortası almak işte bu kadar kolay! Bir tıkla tamamlayıcı sağlık sigortanız burada.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir